Naaien

Een presentje… of 2

Bij een verjaardagsfeestje hoort uiteraard een presentje voor de genodigden, en de knikkerzakjes naar het voorbeeld van MiekK zijn daar ideaal voor!

Maar een week voor je op verlof vertrekt met dat idee komen, en dan alles (inclusief koffers pakken, werk afronden en huis in orde zetten) op 4 dagen tijd voor mekaar krijgen bleek een serieuze uitdaging! Maar kijk, de aanhouder wint, ondanks het onbegrip van de hubby die maar niet kon begrijpen waarom ik niet gewoon knikkerzakjes ging kopen! (dohh!)

Voor de jongens werd het de paddestoelen stof, enkele met rood geruite, andere met rood gestipte voering. De meisjes kregen een kleurijke groene versie met een even kleurijke rode voering.

SAM_0978 SAM_0979

En op elk zakje de eerste letter van de namen van de kindjes geflockt!

SAM_0980

En de avond voor vertrek, ruim na middernacht vond ik toch nog “een minuutje” om deze fantastische Japanse slingers te maken om het feest in Spanje wat meer “swung” te geven! Tip komt uit de Knippie van mei 2013 dacht ik.

Groot succes! 🙂

SAM_0998 SAM_0996

6 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: