Geen categorie

Strike a pose!

Het is tegenwoordig al “crea” dat door m’n hoofd spookt, en op vakantie gaan met mijn naaimachine in de koffer… dat was er net iets over geweest!

De dag van vertrek ben ik dan snel nog 2 bollekes oranje wol gaan halen, perfect voor een tof zomer beanie’ke! Ik heb mij nog een dagske ingehouden, maar dag 2 van de vakantie kon ik het geroep van die bollekes niet meer aanhoren, en ben ik eraan begonnen!

Tussen een plonske in het zwembad met de kids, een glaaske sangria met de vriendinnekes, en de grapkes van de mannen (die moesten wennen aan het zicht van een in bikini hakende madam) ging mijn projectje snel vooruit.

En samen met de beanie, waren ook de mannen klaar met lachen! Zodra dat ding gepast werd moesten ze er allemaal eentje hebben! Dus bij thuiskomst is bibi beginnen haken als ze ne zot, want ik had de beanies (na een glaasje sangria teveel) beloofd tegen hun verjaardag… en de laatste is vandaag jarig!

De vriendinnekes zijn zo vrij geweest ze te showen! Schoon he! 🙂

1097985_10201476275459444_971043676_n

Hubby en mijn oudste hartekke konden niet achterblijven en gingen ook een fotoshoot houden… met dit als resultaat! Precies echt he! 🙂

SAM_1368

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: