Naaien

A Dream In The Making…

’t is eventjes stil geweest op mijn blog… maar achter de schermen is er toch wel één en ander gebeurd!

Omdat stilstaan achteruit gaan is, en ik al een hele tijd het gevoel had dat ik geleefd werd en geen voldoening meer vond ik de dingen waar ik dagdagelijks mee bezig was, zat er niks anders op dan knopen door te hakken! En of er hier knopen werden doorgehakt! Er werden lijstjes gemaakt, met voor- en nadelen – financiële lijstjes, to do lijstjes, een project plan, een ondernemingsplan, een financieel plan…. en na toch wel wat wikken en wegen, heel wat slapeloze nachten, de maag die regelmatig eens keerde van spanning en “cold feet” zo nu en dan hakte ik de knoop door!

De “goesting” om iedere dag creatief bezig te zijn was te groot, de passie voor stofkes en wollekes, voor naaien, breien en haken beheerste mijn dagen. Die passie, die goesting… die wil ik delen… ! 😉

Na 9 leerrijke jaren in de supply chain besloot ik dat het tijd werd om mijn droom achterna te gaan! En de knoop werd doorgehakt – ontslag werd gegeven – regelingen werden getroffen – plannen werden concreter…. HET IS ZOVER …  in februari start ik met mijn eigen stoffen en wol winkeltje in Lier!! En omdat ik graag mensen om me heen heb vind je er ook een brei en naaihoek!

I’m so excited!! Momenteel is het ontzettend druk en zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de opening – hou de blog in de gaten voor updates! 😉

Het logo is al klaar, met dank aan een fantastische madam Eefke! 😉
Madeline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: