Geen categorie,  Naaien

Schatten op zolder (in dit geval in de garage)

Afgelopen zaterdag zijn we de spulletjes die we graag zouden houden, uit ons Bobonne haar huis gaan halen. Bobonne is een aantal weken geleden helaas overleden, voor ons allemaal een pijnlijk afscheid, maar voor Bobonne zonder twijfel een gelukkig weerzien met hare Gust die haar stond op te wachten…

Een roller coaster van emoties toch wel, zo een huis vol herinneringen leegmaken. Tranen en schaterlachen tegelijk! Bobonne die hield echt alles bij, je houdt niet voor mogelijk wat we daar allemaal hebben gevonden!

En tussen al die schatten van onbetaalbare emotionele waarde vond de hubby een Bernina 117 in (bijna) perfecte staat! berina

Die gaat schitteren in ons winkeltje – zo is ons Bobonne er altijd een beetje bij! 🙂

6 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: