Madeline de stoffenmadam,  Naaien

Nog een vergeten blogberichtje

Een mooie dag in juni was het, en de weergoden waren ons goedgezind! Gelukkig maar, want een bijpassend giletke had ik niet voorzien voor mijn prinses.

Wij hebben nogal een grote vriendenkring, een heel grote eigenlijk! Dat is niet alleen fijn voor ons, maar ook onze kinderen hebben zowat allemaal dezelfde leeftijd en geloof mij… dat is altijd feest! Deze keer niet zomaar een feest, neenee, een heus Lentefeest! Niet voor 1 maar voor 3 kids tegelijk! Onze vrije weekenden zijn nogal schaars, dus “consolideren” we de feestjes graag! En het is kostenbesparend! 🙂

Ik maakte voor Charlotte een supermooie Candy Cane jurk, maar hoe graag ik het soms ook zou willen, mijn poppetje is geen poppemieke en ze vond het toch niet dat. Ze wilde er niet eens mee op de foto!

Het simpele A-lijn jurkje dat ik maakte, gewoon voor tussendoor, met de Caravaan stof van Elisabeth Studio (jammer genoeg al uitverkocht), dat wilde ze aan!

En zo geschiedde… 🙂

Mijn hartekke, in haar kleedje, had een ongelooflijk fijne dag. En wij ook!

099983723_10204203597435526_1304404073201809482_nHaar geluk kon niet op want haar vriendje was ook van de partij! (al 3 jaar samen en ze is begot 8 jaar)

046

 

Emiel was ook content!

080

En wij ook!

Voor de gelegenheid nog eens in een Burda 7828 kleedje, in een beestig stofke deze keer! 🙂

049En zo eindigde de dag… klaar voor het de match Belgie – Rusland! Ik moet je niet vertellen wat een ambiance dat geweest is! 🙂

124Stofkes: Madeline De Stoffenmadam (bij mij dus!) 🙂

Locatie: Restaurant Karakter, een absolute aanrader, lekker eten, een heel tof kader en zo plezante mensen! 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: