Madeline de stoffenmadam

Op de valreep!

Een sjakosh’ke had ik al, maar iets om aan te doen afgelopen zondag nog niet! Sinds de winkel is opengegaan in februari ben ik zo een kleine 13 kilogram afgevallen, niet dat ik daar niet happy mee ben, maar er hangt dus niet te veel meer in de kleerkast dat nog past! En tijd om soldekkes te gaan doen heb ik ook niet gehad. Ik moest dus heel snel nog iets maken, en liefst iets wat ook buiten Tomorrowland nog draagbaar zou zijn.

Nergens in al die naaiboekjes vond ik een shortje en topje dat mij aanstond! 🙁 Het werd dus een experiment! Eentje dat ik op de valreep nog klaar heb gekregen!

In één van de laatste Burda’s nam ik een patroontje over van een shortje en combineerde dat met de inkijkzakken van de Sunny Pants. De Sunny Pants is een zalige broek om te maken en te dragen, maar het “pof effect” geeft het toch een klein beetje een pyama gehalte vind ik. Dus in de short zette ik een blinde rits aan de zijkant, zo zat hij wat strakker vooraan. 🙂

Voor het beleg gebruikte ik het stofje waar ik eerder mijn Jozefien in gemaakt had! Zalig zakje trouwens.

TML outfit

Dan nog een topje… en het was bijna tijd! Een race tegen de tijd zaterdag, want ik werd nog verwacht voor een mega gezellig etentje! 2 lappen tegen elkaar, geen tijd voor een biezeke dus omzomen en klaar! 🙂

Het was een zalige zondag! De sfeer op Tomorrowland… die is met geen woorden te omschrijven! En dat ik wat oud ben geworden voor zo een festivals, mmh… dat voel ik nu toch wel een beetje! 🙂

TmL

TML bandje

Stofjes: Beautiful Floral Navy van Riley Blake en een uni tricotje met denim effect.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: