Madeline de stoffenmadam,  Naaien

For my beautiful sewing mess!

Mobiena1

(English reader? Scroll down…! :-))

Al 6 maand zeg ik het! 6 maand he, en het is geen enkele keer gelukt! Maar maandag is’t zover, ik ga naar de naaiclub! Iedere week is teveel van het goede, maar om de 2 weken op maandag ga je mij vinden bij een bende gezellige madammen in Lier! Elke dag geniet ik van mijn werk tussen de stofkes, en zit ik wel eventjes achter mijn naaimachine, maar zo echt een paar uurtjes ontspannen naaien komt er niet meer van.

En tussen die ellenlange lijst met topprioriteiten staat “tijd voor mezelf” redelijk bovenaan. Ik kijk hier zo naar uit! Gewoon zo 3 uurtjes naaien, tateren en koffie slurpen, dat zijn toevallig 3 van mijn verslavingen!

Mobiena2

En dit bijoeke gaat mij vergezellen op de 2-wekelijkse naaidates, groot genoeg om al mijn gerief in kwijt te geraken. Zelfs mijn naaimachine kan in deze versie! Tant Monique en haar fantastische dochter Bie hebben deze tas een 2-tal maanden geleden ontworpen, echt een super veelzijdig patroontje, met heel veel zakskes (voor heel veel van mijn prullekes). Ik ga er nog eentje maken in een iets kleinere versie, want hoe groter de tas hoe meer gerief ik meesleur.

Je kan deze tas trouwens zelf komen maken in een workshopke, zowel in september als in oktober staat er eentje ingepland.

Mobiena3

Over 6 months ago I decided to join a sewing club, and I managed to go … 0 times! Can you believe that! But Monday is The Day, once every 2 weeks you’ll find me sewing, chit chatting and drinking coffee with a bunch of superb ladies! I sew about every day and really enjoy spending each day in the middle of so much fabric, but sewing for a couple of hours without having to think about any other responsibilities… Jee, that’s been months ago!

But “me time” is now high on my list op top priorities, so I really look forward to this coming Monday!

And this sweetheart is going to join me on my sewing dates! A multi-functional sewing bag, even my Bernina fits in here. Lots of side pockets (for my gorgeous sewing mess! 😉 ) Monique and her fantastic daughter Bie designed this bag about 2 months ago and the reactions have been so positive that we decided to organize some workshops. Fun guaranteed! 😉

 

Stofjes / fabric: Madeline De Stoffenmadam
Patroon: Monique

 

6 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: