Give-away,  Madeline de stoffenmadam,  Naaien

Birdie Dress – Give Away #1

birdie10

(English reader? Please scroll down! ๐Ÿ™‚ )

Wie mij volgt op Instagram en Facebook zag ze al in sneak preview! De Birdie Jurk uit de nieuwe La Maison Victor.

birdie11

Zwart voor een kind, het kan hoor! En al helemaal als Rood Kapje en haar dieren vriendjes erop staan! Voor de plooi combineerde ik met een “oud groen” polkadot stofje, het exact hetzelfde groen als dat waar Rood Kapje op zit!

birdie7

De jurk werd volledig gevoerd met een okergeel polkadot katoentje, ’t is een winterkleedje dus een dubbel katoentje is niks te veel!

birdie2

Als ik begin aan een naaiwerkje wil ik het onmiddellijk kunnen afwerken, vandaar dat ik de laatste maanden voor “niet langer dan een uurtje werk” projectjes kies. Maar zondag had ik een toffe naaidate met mijn nicht en tada…. kleed af!

birdie12

De print loopt zowel vooraan aan de plooi, als achteraan aan de blinde rits door, wat betekent dat ik veeeeeeel stof over heb! Mijn sjakoshen madammekke heeft nooit genoeg zakjes, dus een bijpassende Juliette I werd vandaag snel nog ineen gestikt. Afgewerkt met een zilveren paspeltje en zilver metallic garen.

birdie9

birdie3

’t Is schoon geworden. ’t Kind was content! En vandaag had mijn model ook nog eens goesting om te poseren, dat scheelt! Het is soms echt met puppy oogjes smeken om alstublieft alstublieft alstublieft op de foto te gaan. Ge doet er niet meer mee wat je wil he, met die 8-jarige pubers!

En dan de allereerste Give Away! Ik geef een metertje van de Rood Kapje stof van Lecien weg!

Waarom?

Omdat:

  • ik een spiksplinternieuwe blog heb en alle volgers van mijn vorige blog nog niet mee zijn overgekomen
  • Dit toch wel heeeel schoon stofke bijna is uitverkocht
  • Give Away’s in mijn nieuwe Blog Concept passen

Het enige wat je daarvoor moet doen is

  • een berichtje achterlaten onder deze blogpost
  • de blog volgen via email of via bloglovin (www.madelinne.com opzoeken in de zoekfunctie van bloglovin en volgen!) ๐Ÿ™‚

Op 15 September maak ik de winnaar bekend! ๐Ÿ™‚

 

 

Those of you that follow me on Facebook and Instagram have already seen a sneak preview of the Birdie Dress! Earlier this year, Belgium has been spoiled with a brand new sewing / knitting / DIY magazine called La Maison Victor. The Birdie dress is a pattern from the latest edition. SOOOOO beautiful!

birdie1

Black for kids are OK! Especially when Red Hood is on it! I combined with an old green polkadot fabric, the exact same green color that Red Hood is sitting on! ๐Ÿ˜‰ย I used a looooot of fabric, cause the print is matching at both sides of the zipper, and again on the front. So I could make her another Clutch! The Juliette I pattern from (again) a Belgium book called “Mijn Tas” (we are so blessed in Belgium with all these wonderful pattern designers). I combined it with silver piping and silver metallic thread.

birdie5

I had a sewing date last Sunday with my niece, lately I haven’t been able to sew “more then 1 hour” projects, but Sunday was different! I was allowed to sew for 5 hours in a row! 5 hours… I was happy as a child! ๐Ÿ™‚

birdie6

And so was my princess, she was happy to pose today. It’s a struggle sometimes to get her to pose, these 8-year old “teenagers” know what they want and especially, know what the DON’T want! But today was a good day! ๐Ÿ™‚

An so my very first Give Away! International even! ๐Ÿ˜‰ I’m giving away 1 yard of this beautiful Red Hood fabric from Lecien!

Why?

Because;

  • I Have a brand new blog domain and noticed that not all followers from my previous blog have followed.
  • This beautiful fabric is almost sold out!
  • Give Aways are part of my new Blog Concept! ๐Ÿ™‚

All I’m asking you to do is

  • to follow my blog by entering your email address (subscribe by email), or to follow me on Bloglovin (I can’t place a bloglovin button on my website, but if you paste my URL in the search tool in bloglovin you can follow!).
  • to leave a comment on this blogpost!

On September 15th I will announce the winner! Whoehoe, this is so exiting! ๐Ÿ™‚

birdie8

ย 

Stofjes / Fabric: Madeline De Stoffenmadam
Pattern dress / Patroon jurk: La Maison Victor editie 3
Pattern Clutch / Patroon Clutch: Juliette I Mijn Tas

61 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: