Madeline de stoffenmadam,  Naaien

Zo Geknipt! 2 – Slaap Zacht!

voorkant boek

Wel 100 keer van voor naar achter en terug, zo dikwijls heb ik Zo Geknipt! doorbladerd. Alles is een groot woord, maar toch 90% van wat in dat boek staat is ook vanonder mijn machien gerold.

En toen ik hoorde over de oproep voor testers voor Zo Geknipt! 2 dacht ik… “ma se, da’s nu eens “geknipt” voor mij!” πŸ˜‰

Content dat ik was, toen ik hoorde dat ik één van de gelukkigen was die mee mocht testen. En ook een beetje nerveus, ik ben nog nooit patroontester geweest! En na deze test kan ik je zeggen; dit smaakt naar meer!

Ik mocht een slaapzak maken! Kwam dat even goed uit, onze Emiel is uit zijn vorige slaapzak gegroeid en aangezien dat mini mens sinds een aantal weken hysterisch wordt als er een dekentje in zijn bed ligt was ik dus heel gelukkig met mijn testpatroontje.

slaapzal

De omschrijving viel in mijn mailbox, ik zorgde alvast voor alle benodigdheden zodat ik onmiddellijk kon starten als het patroontje toekwam. Een slaapzakje, dat is zo klaar… dacht ik!

slaapzak

Niet helemaal. Het is een toffe en functionele slaapzak, maar mannekes, NIET op een uurtje klaar. Zo van die projecten waarvan je bij het knippen denkt “Oh Boy, dat gaat hier efkes duren” en waarvan je dan gaandeweg een eureka gevoel krijgt omdat je stukje vorm krijgt, een vorm die je echt wel in orde vind, awel daar kan ik gelukkig van worden. En dit is er zo eentje!

slaapzak2

Echt de moeite, zeker maken! Hij komt in verschillende maten, ik maakte de grootste maat. Mijne kleine vent is al zo klein niet meer. Een handig modelletje, ik gebruikte kamsnaps bovenaan, en de rits gaat onderaan volledig open. Een absolute aanrader!

Maar mijn model mannekes, ik heb mijn best gedaan he, echt waar! Ik hoor mij vanochtend nog zeggen tegen den hubby “Schat, vanavond moeten we Emiel echt in die slaapzak krijgen! Ik heb foto’s nodig, ik moet bloggen!” Hij moet de wanhoop in mijn ogen gezien hebben, want ik hoorde geen sarcasme in zijn stem (over de combinatie bloggen / sarcasme / hubby kan ik anders wel wat posts vullen) en in plaats daarvan hoorde ik “Ik zal helpen vanavond!” (Euh??)

Het mocht niet baten, als hij niet wil, dan wil hij niet! Hij wil geen dekens meer, geen slaapzak meer… πŸ™

slaapzak4

Aan de slaapzak ligt het niet, echt niet! Hij is fantastisch!

slaapzak3

 

“Haal zijn tutje schat, dan zal wel lukken!” (niet dus!)

slaapzak5Β En toen zei ik “ale Emiel, 1 foto, lach eens en dan mag je uit de zak…”

slaapzak6

Ik probeer nog heel even, en als het echt echt echt niet wil lukken, dan wordt deze slaapzak een Give Away! Want hij is te leuk om in de kast te laten hangen. πŸ™‚

Zo Geknipt!2 team, bedankt! Bedankt dat ik mocht testen, bedankt voor dit patroontje, en bedankt voor het boek waar ik zo naar uitkijk! πŸ™‚

 

Stoffen en fournituren: Madeline De Stoffenmadam

26 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: