DIY,  Geen categorie,  Give-away,  Madeline de stoffenmadam,  Naaien

100 stuks was het doel, het werden er…

Vandaag was een mooie afsluiter, van een fantastisch project! En wat mij betreft, ABSOLUUT voor herhaling vatbaar!

Er kwam zoveel meer reactie op mijn oproep om te naaien voor de patiëntjes van het kinderziekenhuis dan ik had gedacht. Het leek wel of heel Vlaanderen massaal aan’t naaien ging, ik kreeg pakketjes uit alle uithoeken van het land, verschillende leveranciers sponsorden de mooiste stoffen, de SewALong tafel werd heel snel te klein en de berg naaisels werd groter met het uur.

026

En 21 maart zelf? Wat een ongelooflijke dag was dat! Zoveel warmte (ale, buiten was het koud zenne), zoveel moois dat hier gemaakt en afgeleverd werd… mijn hart blijft sprongetjes maken als ik eraan terug denk.

TOPPIE!!!

015

005

046

059

048

 

Vandaag was het zo ver, ik mocht al dat moois gaan overhandigen aan het Paola Kinderziekenhuis. Zo fier als ne gieter hoor, echt wel!

005

 

Trots op wat WIJ MET Z’N ALLEN verwezenlijkt hebben.

007

 

011

Vorige week had ik nog zo iets van… we gaan dat nog eens doen, maar niet direct. Vandaag, na het zien van de reacties, de oohh’s, de aaah’s en de amaaaaai’s zou ik er er morgen terug aan beginnen! Een onbeschrijfelijk fijn gevoel, ik kan alleen nog “dank je wel” zeggen! 🙂

Dank je wel! 

 • in de allereerste plaats aan jullie allemaal; die met z’n allen aan het naaien, knippen, breien en haken zijn gegaan, ik mocht zo een mooie dingetjes afgeven vandaag! 🙂
 • Aan de Zussen en Leentje, die ervoor gezorgd hebben dat dat hier niet vierkant draaide in het naai atelier!
 • Aan alle leveranciers die stofjes en fournituren gesponsord hebben, zonder jullie hadden we nooit zoveel bij mekaar gekregen!
 • Aan mijn nichtje Wendy, mijn zusje Sabine, mijn zotte vriendinnen Sylvie, Anja en Veerle, mijn SUPER stagiaire Iris en mijn knappe dochter Shanna; voor de hulp die dag (en andere dagen).
 • Aan de fantastische madammen die er mee voor gezorgd hebben dat heel bloglezend Vlaanderen op de hoogte was van wat hier 21 maart op het agenda stond. Stuk voor Stuk voor Stuk voor Stuk voor Stuk voor Stuk voor stuk grootse madammen.
 • Aan het Paola Kinderziekenhuis, omdat ik dit mocht doen! Een fantastisch gevoel is het, om iets te kunnen betekenen voor vele anderen. 🙂
 • Aan de journalisten van de Gazet Van Antwerpen, om de Sew Along op te pikken en schoon artikeltjes te schrijven! 🙂
 • Aan mijn gezin, die de afgelopen weken niet zoveel aan mij hebben gehad… die mijn “kortsluitingskes in’t kopke” moeten verdragen, die met mijn pieken van euforie en dalen van onzekerheden en vermoeidheid moeten omgaan, die dikwijls niet begrepen van waar ineens de wind kwam… dank je wel, en sorry. 😉
 • En last but not least, nogmaals bedankt aan mijn zusje en mijn bloedmooie dochter, omdat ik jullie verhaal naar buiten mocht brengen. Jullie kregen heel wat vragen over wat er gebeurd is, en er vloeiden de afgelopen weken wat meer traantjes dan gewoonlijk. Maar het was ook goed, dat is praten altijd! En ik ben zooo trots, op de sterke madam die jij bent Sabine, en het dapper en schoon muizeke die jij bent Shanna!

En dan nu…. tada….. trommelgeroffel….. ons doel was 100 dingetjes te kunnen afgeven! Het zijn er “iets” meer geworden!

013

860 alstublieft! Zo ontzettend trots, en blij!! Dank je wel!

Op Facebook kon je nog tot 11uur vanochtend raden naar het juiste aantal, en KIM MORIS ; jij zat met 849 stuks het kortst in de buurt! Proficiat, jij wint een Ontbijt Met Bubbels! 🙂

Het prikdoos gerief!

074

075

De warmte kussentjes!

081

De slabbetjes en zeverlapjes083

De relax overtrekjes089

De mutskes091

De krabwantjes098

De Zorgenvriendjes067

De kussentjes

069

De Dekentjes101

De sterren knuffeldoekjes.

094

 

Oh, bijna vergeten…. de winnaars van “den tombola” 🙂

tombola

ik kan het niet genoeg zeggen, BEDANKT iedereen! Voor een fijne dag, een fantastisch resultaat en omdat ik dankzij jullie allemaal mijn droom mag leven!

Dan ga ik mij weer eventjes concentreren op de stofjes en op iets waar heel veel mensen op aan’t wachten zijn! 😉

Ne mega dikke kus! x

 

6 Reacties

 • annemie vekemans

  dikke proficiat Nancy met wat jij verwezenlijkt hebt !!! ik ben heel blij dat ik eraan heb meegeholpen om zoveel moois te maken :-). enheu, ik zat er met mijn 848 toch ook heel dichtbij hé (doeme toch, had ik toch maar afgerond naar 850) 🙂

 • Eveline

  Omg.Gefeliciteerd met z’n resultaat en initiatief
  Allemaal een dikke duim omhoog ……
  Hoop bij de volgende editie wel te kunnen deelnemen, nu was niet mogelijk met gebroken been ……

 • La Montagna Incantata

  Waaaw! Wat een geweldig initiatief en een nog beter resultaat! Een volgende keer staan we terug klaar! Proficiat aan jou en iedereen die heeft meegeholpen!

 • de zussen

  Chique gedaan, Nancy!
  Het was leuk, het was mooi, het was hartverwarmend!!!
  Op onze hulp kan je een volgende keer terug rekenen!
  Zus 1, maar ik weet dat ik mag spreken voor ons alle 2!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: