Geen categorie,  Madeline de stoffenmadam,  Naaien,  workshops

Every girl should have a barrel bag!

076

A Barrel Bag, every girl should have one!

Het is zo een plezant model! En aangezien een workshop veel voorbereiding vraagt heb ik hier dus al serieus wat barrel bags staan! 😉 Naast mijn beauty in imitatieleer (die trouwens by far mijn favoriete sjakosh allertijden is geworden) maakte ik nog een “jonger” model!

Hij was al even klaar hoor, maar de afgelopen maanden moeten hier zowat de ergste uit mijn leven zijn geweest qua “tijd”! Mijn agenda werd door onvoorziene omstandigheden helemaal op zijn kop gezet, ik werkte zo een beetje de klok rond en dat 24/7! En dat eist zijn nu eenmaal zijn tol, op lichaam en geest!

En hoezeer ik ook geniet van het leven in mijn winkeltje, van de workshops en van de mensen…. ik keek erg uit naar eind maart. Het einde van een (veel te) drukke workshop kalender. Want mijn god, wat mis ik mijn gezin!

April wordt dus een “ietsipietsie” rustigere maand, quality time met de kids en de hubby, een beetje meer slaap en wat meer aandacht voor de innerlijke mens in dit lichaam! En een weekje vakantie… de eerste “echte” vrije week in meer dan anderhalf jaar tijd!

Maar goed, we dwalen af! Een nieuwe blanche! De medium versie is voor mij iets te klein, het blijft voorlopig dus een “showmodel” voor de winkel en de workshops… of misschien wordt het een cadeau’tje, of een Give-Away… mmmh, stof tot nadenken! 😉


083

Ik gebruikte 2 stofjes van Timeless Teasures, één van mijn favoriete stofjesmerken (maar ik heb er veel zenne)! Rood is niet mijn kleur, dat is mij lang geleden eens door een kleurconsulente gezegd. Maar ik vind het een zalige kleur en in combinatie met zwart helemaal TOP!


075

Ik gebruikte imitatielederen paspel, en deze keer maakte ik de handvaten wel gewoon uit de stof. Dat vind ik het mooist!

En omdat er nog een workshop Ritstasjes op het agenda stond, en ik nog stof over had maakte ik nog een bijpassend make up tasje! 🙂DSC07926

 

Stofjes: Madeline De Stoffenmadam

 

13 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: