Give-away,  Madeline de stoffenmadam

Help, ik word 40! Of ik dat nu wel of niet wil! (+ GIVE AWAY)

40 jaar-MEI 2015-Conv

Toegegeven, ik keek… ik kijk er niet naar uit! De zwaartekracht die ook mij niet spaart, de kwaaltjes die toenemen, de oudste dochter die mij sinds kort “ons moemoe” is gaan noemen! Den hubby die zegt dat een jonge poes zoeken hem goedkoper gaat uitkomen… awel nee! 40 worden… ik had het liever nog even uitgesteld!

Maar bon, sommige dingen moet je gewoon aanvaarden. Take is as it comes! Tot zover mijn geklaag! Ik kan nog wel even doorgaan, maar dit hoort een plezante post te zijn, een feest eigenlijk!

Over dus naar de positieve noot! Mei wordt een FEESTMAAND bij Madeline! Met iedere week tal van SUPER prijzen te winnen, en met kortingen om van achterover te vallen.

Het stoffenaanbod in mijn winkeltje is de laatste maanden dusdanig gegroeid, ’t is (ook voor mij) moeilijk om die stofjesverslaving onder controle te houden!  40 jaar worden en de nood aan morele steun daarin zijn dus de ideale gelegenheid om de stofjes die langer dan 6 maanden in mijn winkeltje liggen aan serieuze kortingen te laten gaan!

De mensen die mijn winkeltje reeds hebben bezocht weten dat lang niet alle stofjes op de webshop staan, het is voor een bijna 40-jarige madam alleen gewoon niet haalbaar. In mei is het dus absoluut de moeite om eens af te zakken naar Lier! 🙂

De ganse maand mei krijg je kortingen op alle stoffen! -40% -20 -10%… het kan niet op!

facebook header

Niet cummuleerbaar met andere kortingen en/of klantenkaarten. Het is me (nog) niet gelukt om alle kortingen ook online zichtbaar te zetten, in de loop van de komende dagen zal je dus steeds meer stofjes in korting zien staan. 

Maar dat is niet alles! Bij een verjaardag horen kadookes! Veel kadookes!

In Mei loopt er een SPAARACTIE in de winkel! Bij iedere aankoopschijf van € 25,00 spaar je extra SHOP tegoed op dat in juni kan worden opgebruikt! (dit geldt ook online)

En we zijn er nog niet!!

Iedere vrijdag in mei kan je gedurende de daarop volgende week je kans wagen om een GIVE AWAY met prachtige prijzen te winnen!

Zonen09 moeten we de meeste naaisters niet meer leren kennen. De patroontjes zijn een plezier om mee te werken, zitten vol ongelooflijk leuke details en vooral ook… zijn haalbaar voor iedereen! 🙂 Zagen jullie al dat de Charlie voor Tieners nu ook beschikbaar is? Sharon, onze getalenteerde Zonen09 mama schenkt deze eerste week 2 patroontjes naar keuze weg!

Ik gooi er een shop tegoed van €25,00 bovenop! 🙂

Give Away Week 1

Hoe kan je winnen? De stapjes volgen in de Rafflecopter hieronder… meer niet! 🙂

a Rafflecopter giveaway

 Nog niet genoeg?

Check Instagram… voor mijn volgers daar valt er ook iedere week in mei wat leuks te rapen! 😉

ik word 40

 

En omdat ik graag geef (ik zou echt mijn onderbroek weggeven) hou je best ook onze Facebook pagina en onze nieuwsbrief in de gaten tijdens de maand mei… ook daar worden au fur et à mesure wat verrassingen weggegeven!

Zo, dan ga ik nu weer even verder met mijn zelfbeklag over 40 worden en hoop ik dat het waar is wat ze zeggen… dat het leven pas echt begint op 40!

PS… ik kan dus echt wel wat morele steun gebruiken! 😉

youth is overrated

 

 

 

121 Reacties

 • Ariom

  40 ?! Je moet net juichen van blijdschap !
  Toch volgens mijn ventje hier 🙂 Die is er nu bijna 45 en sinds zijn 40ste pas echt durven gaan voor zijn dromen . Waarom ? Ervaring genoeg opgedaan en lang genoeg voor anderen dromen waar gemaakt .
  Hij komt er dus met een pak meer zelfvertrouwen uit en kan niet wachten tot wanneer ik die 40 bereik 😉
  Een hele dikke proficiat alvast dus !!

  O en voor ik die patronen vergeet : Charlie staat al lang op mijn verlanglijstje en zeker nu hij ook voor tieners bestaat 🙂
  Groetjes !

 • Ariom

  40 ?! Je moet net juichen van blijdschap !
  Toch volgens mijn ventje hier 🙂 Die is er nu bijna 45 en sinds zijn 40ste pas echt durven gaan voor zijn dromen . Waarom ? Ervaring genoeg opgedaan en lang genoeg voor anderen dromen waar gemaakt .
  Hij komt er dus met een pak meer zelfvertrouwen uit en kan niet wachten tot wanneer ik die 40 bereik 😉
  Een hele dikke proficiat alvast dus !!

  O en voor ik die patronen vergeet : Charlie staat al lang op mijn verlanglijstje en zeker nu hij ook voor tieners bestaat 🙂
  Groetjes !

 • Isabel

  Alvast een dikke proficiat met je komende verjaardag!
  En hoe leuk dat je dit met iedereen wil delen.
  Enneuh, een getal is maar een getal, niet op blindstaren ;-).
  Groetjes, Isabel

 • Isabel

  Alvast een dikke proficiat met je komende verjaardag!
  En hoe leuk dat je dit met iedereen wil delen.
  Enneuh, een getal is maar een getal, niet op blindstaren ;-).
  Groetjes, Isabel

 • Karen

  Een hele gelukkige verjaardag! Ik kijk ook altijd gigantisch op tegen die “ronde” getallen, maar achteraf valt het altijd beter mee dan je gevreesd had… Je zult het zien!

 • Karen

  Een hele gelukkige verjaardag! Ik kijk ook altijd gigantisch op tegen die “ronde” getallen, maar achteraf valt het altijd beter mee dan je gevreesd had… Je zult het zien!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: