Geen categorie,  Give-away,  Madeline de stoffenmadam,  Naaien

We deden nog eens van hemdje in tricot + een Give Away

emiel5

Ik ben fan! Fan van Sharon, fan van Theo, fan van mijne prins en sinds kort ook fan van Monaluna Fabrics! Biologische interlock van een kwaliteit om van achterover te vallen. Echt, zalig die stof, en dat in combinatie met het Theo patroon, gedragen door de mini man van mijn leven… piew! *smelt*

OK! Over tot de orde van de dag!

Ik was zo weg van het eerste tricot hemdje, dat ik zowat onmiddellijk aan een tweede begon. Met machien, overlock, naaigerief inclusief ne volle rol stof onder de arm kwam ik thuis. Dat is toch altijd een gedoe hoor, die verhuis. Sinds ik de winkel heb staat al mijn gerief daar en is hier thuis zelfs geen stofschaar meer te vinden! ’t Zou tof zijn, zo een atelierke in huis ook! Maar een mens kan niet alles hebben, dus sleuren we af en toe alles over en weer. Dat de hubby het niet altijd eens is met mijn stofkeuze las je hier al, dat was deze keer niet anders. “Da’s toch voor ne pyjama, hoorde ik hem zeggen”. En dan dat duiveltje op mijn schouder dat in mijn oor riep “Ge waart beter in de winkel gebleven”. En dan zakt het… mijn motivatie, mijn energiepeil, mijn humeur.

Nen theo zal het worden dacht ik, “wa kent gij nu van stofkes”!

En zo geschiedde, knippen gaat hier vrij vlot. Ons keukeneiland staat wat hoger dan bij de gemiddelde belg dus ideaal als kniptafel.

Ik ging opnieuw voor de small versie van de theo, maar deze keer knipte ik de standaard kraag. Dat valt toch beter dan de retro kraag voor tricotjes vind ik.

emiel2

De streepjesboordstof da’s hier in Lier een echt top artikel geworden, ik gebruikte de blauw & witte streepjes om de mouwtjes en het zakje af te boorden. In plaats van paspel koos ik ook voor de boordstof, maar dat ga ik volgende keer niet meer doen. Het wordt toch net iets te dik achteraan.

emiel1

Nevertheless, het past mijne prins als gegoten! Ik zou dat kind kunnen opeten.

emiel3Vandaag genoot ik van een mama dagje op school. De mama’s werden verwend met een brunch en een speelmomentje met de kids, en voor een mama die veel te weinig tijd kan spenderen met haar kindjes kan dit tellen als ultiem quality time moment! Today was about him and me!

En ik genoot! En Emiel genoot!


emiel8

Emiel maakte (zand) thee!

emiel9

En nam mijn hand om te gaan feesten!

emiel7

Today was good! 

En de foto hieronder? Aha… kan jij raden wat mijn prins hier aan het doen was? Je kan iets winnen als je het weet! 🙂

Je kon hier al lezen dat Mei feestmaand is bij Madeline, met heel veel kortingen, en heel veel Give Away’s, en ook met een verrassing zo nu en dan… op de blog, in de winkel, op de Facebook pagina en op Instagram… Social Media, een full time job begot! (Maar wel een hele leuke) 🙂 Wat je nu kan winnen, dan zie je hier... !:-)

emiel6

 

Stofjes: Madeline De Stoffenmadam

Patroon: Theo van Zonen09

29 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: