Give-away,  Madeline de stoffenmadam,  Naaien

Eindelijk een Lotta skirt voor mezelf + een nieuwe give away

Lotta Skirt1

De eerste feestweek zit er op! En wat voor één! 🙂

Weer een weekje korter bij die 40ste verjaardag, ik moet zeggen… die morele steun helpt! Echt wel, ik begin dat precies toch allemaal net iets minder erg te vinden. Want hoe je het ook draait of keert, … aandacht krijgen helpt. Een beetje begrip, een beetje realitiveren, alles zo een beetje weglachen, het helpt! Bedankt; voor die bloemekkes, en die pralinekkes, en die babbelkes, en die lieve woorden. En ook om zo massaal langs te komen in mijn stoffenparadijske! 🙂

De spaarkaart in mei, de kortingen van 40% 20% en 10%… ze lopen door! Nog tot eind mei!

40 jaar-MEI 2015-Conv

Ik beloofde iedere week kadookes, en iedere week in samenwerking met TOP madammen!

Deze week geeft Marte van Compagnie M 2 papieren patroontjes naar keuze weg en ik gooi daar uiteraard nog een keertje een waardebon van € 25,00 bovenop! (ah ja, ge hebt toch stof nodig?) Marte haar patroontjes, tja… what can I say! Wie hier nog niet mee aan de slag is gegaan moet daar dringend eens aan beginnen! Sinds kort zijn er, naast de patroontjes voor de kleine meisjes ook al 2 patronen voor de grote meisjes! En een volgende is alweer in de maak, haar nieuwste Nina Skirt & culottes for women zal vanaf 18 mei beschikbaar zijn! 🙂

Kijk eens wat ik vorige week in mekaar stak! De Lotta Skirt van Compagnie M voor madammen, in een zalig stofje van Art Gallery… daar kan je toch alleen maar gelukkig van worden!

Lotta Skirt

Het patroontje van het ’t shirtje komt uit de Knipmode van mei. Ik moet zeggen dat ik Knipmode de laatste maanden ben gaan appreciëren, de patroontjes vallen me beter mee dan voordien, het past allemaal wat beter… of is dat omdat ik wat ouder aan het worden ben? 😉 Nee serieus, ik ben wel een beetje fan ondertussen. De zomerlaarsjes kocht ik voor een appel en een ei bij Berca! Aan -40%! Ha… die 40 lijkt me een beetje te achtervolgen!

De Blog Give Away van week 2 dus, ook weer niet mis he! 😉

Give Away Week2

Je kan opnieuw deelnemen door de stapjes in de Rafflecopter te volgen. Keisimpel! 🙂

a Rafflecopter giveaway

Ook op Instagram maak je opnieuw kans! 

De volgers op Instagram maken deze week ook weer kans op 4 meterkes stof! Deze keer zijn het pareltjes van Camelot! Ik knipte ze vanmiddag en ik zag… een tas, en een rokje, en een Mara blouse en ook een theo… ik zie altijd vanalles in stofjes! Verder ben ik niet verslaafd of zo… 😉

Allen naar Instagram dus, nog zo één van de dingen waar ik niet verslaafd aan ben! 😉  (Nee Pol, ik heb geen probleem!)

Instagram Give Away

 

En met die eerste feestweek lopen ook de eerste Give Away’s af! Zo een Rafflecopter,  gemakkelijk is dat! Uit alle entries kiest dat ding random een winnaar uit! Dan nog even checken of er effectief een comment staat en dat was bij SARAH het geval! Woehoe Sarah…. de 2 patroontjes naar keuze van Zonen09 die Sharon schenkt + de waardebon van € 25,00 bij Madeline De Stoffenmadam zijn voor jou! 🙂 

Stuur je mij een mailtje? 🙂

Give Away 1

 

De Instagram Give Away gaat naar …. Tada…. Sylvia Pintens! 🙂 Jij wint 4 meterkes Timeless Treasures Sylvia, Ik tag je op Instagram! 🙂instagram give away

Ik ben benieuwd wat jullie met de kadookes gaan maken! 🙂

Zo… dat zal het zijn voor vandaag! Tot zondag kan je ook nog raden wat mijne prins hier aan het doen is en kans maken op een meter van die heerlijk Monaluna Interlock! 🙂 De Give Away’s van deze week lopen volgende week vrijdag af!

En bedankt lieverds, voor alle reacties… fijn fijn superfijn vind ik dat! xxx

144 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: