Give-away,  Madeline de stoffenmadam,  Naaien

Over Time Management, kortsluitingskes en de uitslag van de Give Away.

Time Management, dat is hier een serieus werkpunt! Mijn hoofd zit voortdurend vol ideëen, zo vol dat ik er soms kortsluitingskes van krijg. Dan zit ik letterlijk met mijn handen in mijn haar, krijg “boebels” en begint mijn hele lichaam te jeuken. Gelukkig gebeurt dat (voorlopig) enkel in het gezelschap van de mensen die het kortst bij mij staan en ziet niet heel de wereld het. Als het opkomt zie je mijn man denken “ale vooruit, ze krijgt het weer zenne!”. Het moet geen fraai zicht zijn. 🙂

Op papier lukt dat allemaal, al die plannen uitvoeren binnen de 24 uur in een dag. Maar in realiteit zit ik er altijd naast. Want naast Madeline met een winkel, een webshop en een naai atelier ben ik ook een mama van vier en de vrouw van mijn man. “Vier kinderen, een huishouden en dan zo een zaak, hoe combineer jij dat toch?”, krijg ik hier dikwijls te horen. Twee van de vier zijn “volwassen” zeg ik dan, die trekken hunne plan he! En dat zeg ik dan eigenlijk meer om mijn geweten te sussen, want wij zijn hier het prototype van het spreekwoord “kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen“. Ik ben ervan overtuigd dat ze op een dag allemaal op hun pootjes terecht komen, maar wat een hobbelige weg is het hier seg!

Om u maar even te zeggen, het draait hier soms allemaal vierkant. En dan moeten jullie even wachten op de uitslag van de Give Aways! 🙂

Gelukkig is uitstel geen afstel en deed de Rafflecopter zijn ding! Hij pikte er 3 winnaars uit! 🙂

Capture

Sofie, Tine en Linde, jullie winnen het patroontje van de Ishi Dress van Straight Grain + een aankoopbon van €10,00 uit mijn winkeltje.

Sturen jullie een mailtje naar madeline@destoffenmadam.be? 🙂

Zag je trouwens al dat er bij Straight Grain nu een serieus prijzenpotje te winnen valt? Heb jij zelf de Ishi Dress gemaakt? Of ben je van plan hem te maken? Je hebt tijd tot 2 juli om je foto’s op te laden… Prachtige prijzen te winnen! 🙂

ishi-sewing-contest

 

Ik kan eigenlijk wel wat hulp gebruiken, tips… om alles wat makkelijker te combineren. Hoe doen jullie het? Die tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken?

Liefs, x

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: