Madeline de stoffenmadam

Geef eens een boekentas weg – GIVEAWAY AFGESLOTEN

Mindthewhale_An02508A

Ik ben An, ik blog normaal gezien als Paspelpoes en ik geef regelmatig workshops bij Madeline de Stoffenmadam. Sinds kort help ik haar ook af en toe in de winkel en met de nieuwe webshop die eraan komt. En vandaag blog ik dus op verplaatsing.

Vorige week stond er een workshop boekentas op het programma. De deelnemers konden kiezen voor een kleutertas of een lagere schoolversie. Voor die laatste mochten we in primeur het patroon van Mind the Whale gebruiken, de Mix ’n Match boekentas.
Ik maakte al wel wat boekentassen, maar een nieuw patroon moet natuurlijk getest worden.

Mindthewhale_An02519A

Ik koos bij Madeline voor een petroleumblauwe canvas, de prachtige okerkleurige zebra’s en een bijpassende voering. Omdat ik geen paspel en biais vond in de juiste tint, maakte ik die zelf. Nancy breidde onlangs het gamma fournituren stevig uit. Ik vond ze nu al in de winkel en jullie kunnen ze binnenkort ook allemaal vinden in de nieuwe webshop.

Mindthewhale_An02515AOver het patroon kan ik kort zijn: het zit ingenieus in elkaar, is plezant om te maken, maar er kruipen heel wat uren werk in. Moeilijk is het niet, maar het vraagt wat ervaring omdat je met stijve materialen en grote stukken werkt. Een naaimachine met een sterke motor is een must om door de versteviging te geraken.

We maakten er een marathonworkshop van en de deelnemers gingen na ongeveer 13 uren naaien naar huis met een tas waar nog de laatste hand aan gelegd moest worden en met een resem tips op zak. Dat het gezellig was, hoef ik zeker niet te zeggen?

Mindthewhale_An02511AHet patroon is een absolute aanrader! En morgen verschijnt de kleuterversie.
Jullie hebben dus nog tijd genoeg om jullie kroost van een mooie nieuwe tas te voorzien tegen 1 september.

Geen tijd meer? Misschien heb je dan wel geluk!
Mijn jongste zoon is volgende week kleuter-af, maar zijn nieuwe boekentas staat al bijna een jaar te wachten. Ik kan met deze mooie zebratas dus niet veel doen. Daarom besloot ik, samen met Nancy om hem gewoon cadeau te doen.
Haar klanten en lezers in de watten leggen, daar is Madeline altijd voor te vinden.

IMG_9301-001A

Heb jij een zoon of dochter die een nieuwe boekentas kan gebruiken? Of wil je je kleinkind, buurjongen of -meisje, neefje of nichtje een cadeautje geven? Laat dan een reactie achter onder dit blogbericht. En wie weet is hij wel voor jouw oogappel!

De tas is een lagere schoolmodel: 41 cm breed – 30 cm hoog – 12 cm diep. Ik schat dat hij geschikt is voor het eerste, tweede en derde leerjaar ongeveer.

De giveaway loopt gedurende een week. Woensdag 26 augustus kiest Nancy een winnaar. Zo kan de tas nog tijdig naar de post om op 1 september zijn taak te vervullen.

Mindthewhale_An02512A

 

IMG_9290A

Wil je zelf graag een workshop komen volgen bij Madeline de Stoffenmadam? De nieuwe workshopkalender komt er deze week aan. Ben je er graag als eerste bij wanneer de nieuwe webshop online komt? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief. Abonnees zijn steeds als eerste op de hoogte én worden af en toe speciaal verwend.

Alvast heel veel succes!

An x

Patroon: Mix ’n Match, Mind the Whale
Stoffen en fournituren: Madeline de Stoffenmadam

311 Reacties

  • Bieke Mattheussen

    Waw, wat een leuke en originele boekentas. Daan is een ongelooflijke dierenliefhebber en is ook binnenkort kleuter-af. Wanneer de juf aan hem vroeg wat hij later wilde worden, antwoordde hij… dierenverzorger. Ook is hij jarig 10 augustus. Dus dit zou een geschikt cadeautje zijn!!!!

  • Bieke Mattheussen

    Waw, wat een leuke en originele boekentas. Daan is een ongelooflijke dierenliefhebber en is ook binnenkort kleuter-af. Wanneer de juf aan hem vroeg wat hij later wilde worden, antwoordde hij… dierenverzorger. Ook is hij jarig 10 augustus. Dus dit zou een geschikt cadeautje zijn!!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: