inspiratie,  Madeline de stoffenmadam

Lora door Madame stof

lora.jpg

Hoe heb ik Madeline leren kennen? Op de werkvloer dus…. In een ver verleden werkten we voor hetzelfde bedrijf.  De logistiek is nu niet echt het walhalla van de creativiteit en werd na vele mooie jaren door ons beiden vaarwel gezegd.

Gelukkig is er Facebook om het wel en wee van de mensen waar je jaren mee hebt samengewerkt te volgen. En plots was daar de geboorte van Madeline de stoffenmadam.

Ik ben fan van Madeline want ze heeft een hart van goud (remember de naaimarathon), ze heeft de mooiste stofjes en de gezelligste workshops!

Geen tijd om langs te gaan, no problem! Een ruime keuze op de webshop, prachtig verpakt en binnen de 2 dagen geleverd… Kan het beter?  Ja dus, want hij is er de nieuwe webshop! Nog mooier en nog meer keuze.

Om de geboorte van de nieuwe webshop te vieren vroegen Madeline en An (ja die paspelpoes mogen we niet vergeten!) een aantal bloggers om te doen wat ze graag doen en daar zeg ik geen nee tegen!

Madame Stof1

Ook ik mocht een stofje kiezen en mijn ding er mee doen, zalig toch? Mijn oog viel onmiddellijk op een specialleke want daar houdt Madame stof wel van.

De Vintage dikke piqué tricot is een prachtig stofje in blauw en oker: dé kleuren voor de winter. In mijn hoofd was het meteen dé perfecte Lora jurk.

Madame Stof2

Ik liet er weinig gras over groeien en zette de schaar in de stof, wow wat een kwaliteit! Mijn schaar gleed als boter door de stof en bij de eerste pasbeurt zag ik het al…. Dit gaat een schoontje worden! Omdat de stof voldoende rekt hoefde ik geen rits te voorzien in het achterpand, dit knipte ik aan de stofvouw.

Aan het jurkje zelf moest ik nu eens niks maar dan ook niks aanpassen, het zit als gegoten. Lora en Madame stof zijn vriendinnen vanaf dag 1.

Madeline en An, ik wens jullie heel veel succes met de nieuwe webshop, ik kijk uit naar de pakjes aan mijn achterdeur! Bedankt voor de uitnodiging en tot snel!

En laat ik het belangrijkste niet vergeten! Ik doe jullie 24 uren lang 10% korting cadeau op alle damesstoffen, dus tot 3/10 om 20 uur. Gebruik hiervoor de code MADAME.

Inge x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: