inspiratie,  Madeline de stoffenmadam

Hartjes voor June

hartjes-voor-junedietemit

Hallo, ik ben Judith van de blog Dietemiet. Ik heb twee kindjes, Elliot (9) en June (7), die ik zoveel mogelijk in zelfgemaakte kleertjes probeer te steken.

Goh, ik moet eigenlijk goed nadenken hoe ik Madeline alweer leerde kennen … Ik herinner me dat ik met het idee speelde om in Vilvoorde naaiworkshops te geven, en dat ik daar een tijdje met haar gezellig over-en-weer heb gemaild, omdat zij zoveel tips had én Vilvoorde goed kent. Van die workshops is uiteindelijk niets in huis gekomen, maar ik heb wel een heel fijne, ongelooflijk warme madam en een gezellige winkel leren kennen. Vaak kom ik niet in Lier … Maar als ik er ben, moet ik wel in haar winkeltje zijn geweest! De keuze is groot, en je vindt er niet alleen allerlei soorten stoffen, maar ook veel fournituren en wol. Sinds kort werkt ook Paspelpoes An mee in de winkel. Haar leerde ik deze zomer kennen, en daar ben ik heel blij om. Ze is de perfecte aanwinst in deze gezellige winkel!


Toen Madeline en An me naar aanleiding van de geboorte van de nieuwe website vroegen om als gastblogger een stofje uit te kiezen en daar iets mee te maken, viel mijn oog al snel op deze beauty van Dear Stella. Het is een stofje met een piepklein hartje in waar je echt elke kant mee uit kunt. Een perfecte basic om oneindig mee te combineren! Ik maakte er een jurkje voor June mee. Hiervoor gebruikte ik het basispatroon uit Stof voor durf-het-zelvers, voerde het jurkje met een oudroze stofje en nam voor het rokdeel de dubbele stofbreedte om die te rimpelen. Het resultaat is een zwierig, schattig jurkje dat hier nog heel veel zal worden gedragen!Ook verliefd op de schattige hartjes van Dear Stella? Goed nieuws: 24 uur lang tot 10/10 om 20 uur krijgen jullie 10% korting op alle katoentjes in de nieuwe shop. Gebruik hiervoor de code DIETEMIET.

Veel naai- en shoppingplezier!

Liefs,

Judith

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: