Lifestyle,  Naaien

Mijn jongens in See You at Six!

Het is ondertussen bijna drie jaar geleden, dat die laatste post eruit ging. Het spookt al maanden door mijn hoofd, hoe graag ik opnieuw zou starten met bloggen. Awel, vandaag is de dag! So there we go!fullsizeoutput_60b7.jpegWist je dat wij hier in Lier en Duffel fantastisch mooie plekjes hebben om te wandelen en even te genieten van een stukje ongerepte natuur? De Netedijken zijn ideaal om op een zonnige ochtend even tot rust te komen. En om te genieten van mijn fantastische jongens, broers in elke opzicht van het woord, behalve dan het nest waar ze uitkomen.

fullsizeoutput_60ba.jpegDe weekends waarop wij ABSOLUUT niets te doen hebben zijn hier schaars, om niet te zeggen onbestaand. Maar afgelopen weekend waren onze winkels allebei dicht en hadden wij, voor het eerst in heel lange tijd, geen enkel “moetje”! Ik moet u niet vertellen hoe zeer wij daarvan genoten hebben.

Tchad, ons pleegzoontje, kruipt graag voor de lens. Maar Emiel, onze zoontje, krijg je niet snel op beeld. Ik maakte de Billie ’t shirts net voor de lancering van de laatste See You at Six collectie, maar het lukte niet eerder om Emiel enigszins “toonbaar” op foto te krijgen. 🙂 Tchad liet zich eerder al eens van zijn charmantste kant zien.

IMG_1299.JPGVoor het ’t shirt van Tchad combineerde ik de Iced Tea french terry met een zwart wit gestreepte boordstof, een perfecte match met het rietje op de print.

Voor het ’t shirt van Emiel gebruikte ik de Painted french terry met bijhorende boordstof. Wat was ik blij met die stof! Emiel zijn lievelingskleur is namelijk geel! En laat dat nu net een kleur zijn die je niet dikwijls tegenkomt in de stofjeswereld. Dus Painted French Terry, wees welgekomen! fullsizeoutput_60bd.jpeg

fullsizeoutput_60b2.jpeg

fullsizeoutput_60c1.jpeg

fullsizeoutput_60bc

Voor mijn 6-jarige Emiel knipte ik een Billie in maat 134, voor de 5-jarige Tchad knipte ik een Billie in maat 122. De French Terry mag al iets losser rond hun lijfje hangen, en de patroontjes van Zonen09 vallen eerder klein uit. Ze zitten nu perfect nu.

Zo, een kort en eenvoudig blogberichtje om weer van start te gaan. Ik moet zeggen, het doet me nu al goed. Een gevoel van, “de kop is eraf!”! Geen verdere uitleg nodig en ik kan gewoon weer bloggen wanneer ik daar zin in heb!

Fijn, weer een vinkje op mijn wishlist!

Patroon: Billie Zonen09
Stofjes: Emiel in Painted French terry, Tchad in Iced Tea french terry van See You at Six

5 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: